Wat doen we

Gejamont is specialist in ontwerp en realisatie van prefab betonbouw projecten. Gejamont ontzorgt haar opdrachtgevers op het gebied van prefabbeton montage. Denk aan het coördineren van het gehele logistieke traject op de bouwplaatsen, het veilig en nauwkeurig monteren van de prefabbeton constructies, maar ook aan alle bijkomende werkzaamheden zoals betonafwerking.

Meer

Wat is prefabbeton?

Prefabbeton wordt ook wel geprefabriceerd beton genoemd. Het gaat daarbij om grootschalige betonelementen die onder geconditioneerde omstandigheden gefabriceerd worden. Deze elementen worden vervolgens kant-en-klaar op de bouwplaats aangeleverd waar de elementen met speciale verbindingen snel en weersonafhankelijk aan elkaar worden gekoppeld.

Meer

Wat zijn de voordelen van prefabbeton?

  • Prefabbeton is veilig, snel, degelijk, duurzaam, waardevast, maar ook brandwerend en inbraakveilig.
  • Bij prefabbeton is er meer controle in het productieproces. Het beton kan onder optimale omstandigheden gestort worden en uitharden.
  • Prefabbeton is van een meer constante kwaliteit dan beton dat op een bouwlocatie wordt gestort.
  • De productie van prefabbeton is sneller. Bovendien gaat de bouwsnelheid omhoog. Bekisten, uitharden en ontkisten gebeurt nu niet op de bouwlocatie, maar verloopt parallel aan het bouwproces in de fabriek.
  • Het gebruik van prefabbeton vermindert geluidsoverlast op de bouwlocatie.
Meer

Projecten: grootschalige grondgebonden woningbouw

Grotere woningbouwprojecten noemen we grootschalige grondgebonden woningbouw. Deze projecten bestaan uit een groot aantal seriematige woningen, waardoor er in zeer korte tijd veel woningen geproduceerd kunnen worden. Met een relatief klein team worden meerdere casco woningen per week gemonteerd, waardoor de opdrachtgever een snelle afbouw van de woning kan realiseren.

Meer

Projecten: Binnenstedelijk hoogbouw

Gejamont bouwt veel binnenstedelijke hoogbouw. Denk hierbij aan appartementencomplexen die vaak midden in de stad gelegen zijn. Door een lastige aanrijroute en vaak beperkte ruimte op de locaties, vergt dit een juiste coördinatie van het montageproces. Door bij deze projecten te kiezen voor prefab, ontstaan er minder transportbewegingen en is de bouwtijd korter. Gejamont speelt hier een grote rol in, door de coördinatie, organisatie, planning en veiligheid te waarborgen.

Contact

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat Gejamont voor u kan betekenen op het gebied van prefab betonbouw ?

Neem contact op