Gejamont in de pers

oo          
Welkom Bedrijfsprofiel Persbericht Projecten Referentielijst Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

In de pers

Klik op foto voor vergroting.

Bron: 
Cobouw, 20 augustus 2010

Opdrachtgever Gejamont:
Inprebo Bouwsystemen BV

 

Bron: anoniem

Dit bericht heeft net niet de pers gehaald maar is zeker het vermelden waard!

Zaterdag 15 mei 2010
Op deze vroege ochtend kwamen Mark van Hulten en Richard van Vliet aan in het prachtige Rheden om een mooie toertocht te maken op de mountainbike.

Mark en Richard zijn beide werkzaam bij Cugla BV; de “hofleverancier” van Gejamont voor wat betreft de montagemortels. Al 10 jaar werkt Gejamont samen met Cugla.
En dat de samenwerking prettig verloopt bewijzen deze sportieve foto’s.

Klik op foto voor vergroting.

Klik op foto voor vergroting.

Bron:  Cobouw 07-10-2009

Geluidsschermen

Langs de A15 monteren medewerkers van Gejamont één van de hoogste geluidsschermen van Nederland.

Het 13 meter hooge, 2 kilometer lange scherm is door Redubel ontwikkeld in samenwerking met BAM Wegen Regio West.

Het rust op 40 meter lange palen.

Klik op foto voor vergroting.

Bron:  Streekjournaal 14-05-2008

"Acht mannen op de Alphe d' Huez"

Het is een uitdaging die steeds vaker bij Nederlandse wielrenners op het verlanglijstje staat: een keertje met je racefiets over de top van de Alphe d'Huez stoempen.

Georg Salzgeber, Hein Jansen, Wim Hekkers,

Bennie van Huenen, Kees Sas, Gijs Jansen,

Jan Dorland en Louis Jurrëns.

Op 30 april vertrok het achttal met in hun koffers de kleding van Shirtsponsor Gejamont richting Alp d' Huez, en overnachtte in het dorpje Allemont. Het was koud toen de ploeg arriveerde rond half vijf 's middags, het sneeuwde er zelfs. Het was een hele belevenis, die niemand van ons voor nog geen goud had willen missen.

Klik op foto voor vergroting.

Bron:  Cobouw, 24-01-2007

"Sport en innovatie"

Gejamont uit Doorwerth is bezig met het aanbrengen van prefab betonnen gevels tijdens de nieuwbouw van het Sport & Innovatie Centrum op Papendal in Arnhem.

Het centrum moet onderdak bieden aan bedrijven en instellingen uit de medische, wetenschappelijke, technische en sportieve hoek. Doel is om zoveel mogelijk kennis op het gebied van sport en innovatie samen te brengen.

De werkzaamheden startten drie maanden geleden toen commissaris van de koningin in Gelderland Clemens Cornielje en Erica Terpstra, voorzitter van NOC/NSF symbolisch het eerste laagje beton stortte. In augustus werd al een semi-permanente trainingshal geopend. Verwacht wordt dat de werkzaamheden aan het centrum voor de bouwvak zijn afgerond. Heijmans is de hoofduitvoerder van het project.

Klik op foto voor vergroting.

Bron: Cobouw, 12-12-2006

"Schommelend beton"

Op bedrijvenpark Papendorp tegenover verkeers knooppunt Oudenrijn plaatsen keurig aangelijnde medewerkers van Gejamont de prefab betonwand van het nieuwe  hoofd- kantoor van Geldnet.

Het door Hurks Bouwgroep te bouwen complex krijgt drie etages en een oppervlakte van 2000 vierkante meter. Aanlijning tijdens de montage bleek geen overbodige luxe want de sterke wind deed het beton schommelen en dwong de mannen voorzichtig te zijn niet weg te waaien.

Klik op foto voor vergroting.

Bron Cobouw Totaal, november 2006

"Top secret"

Het wordt zo'n zestig meter hoog, is behoorlijk grijs en staat bij Assen pal naast snelweg A28, ra ra wat is het?
Het antwoord op die vraag kunnen we eigenlijk niet geven, want opdrachtgever Politie Drenthe wil geen enkele publiciteit rond het bouw- project.

Zelfs het plaatselijke sufferdje krijgt geen interviews. Het is dan ook opmerkelijk dat fotograaf Harry Tielman het inhijssen van de prefabetonelementen wist vast te leggen zonder te worden gearresteerd.

Net zo opmerkelijk is de bouwwijze uit prefab betonelementen en zulke hoge slanke betonnen kolommen hebben we ook nog nergens gezien.

Kortom, dit moet wel een heel bijzonder bouwwerk worden, gezien de geheimhouding die de opdrachtgever niet alleen zelf betracht, maar ook nog oplegt aan de betrokken bedrijven. Daarom wordt het waarschijnlijk pal naast de snelweg gebouwd en is het zo hoog en grijs: dan valt het minder op voor lieden die kwaad in de zin hebben. Die hebben immers een vernauwd wereldbeeld, zodat ze het geheel niet kunnen overzien.

De nieuwbouw van de huisvesting van de Politie Drenthe wordt uigevoerd door Heijmans bouw Assen. Het ontwerp is van A.A.S. Architecten uit Groningen en ingeneursbureau Wassenaar uit Haren adviseerde over de constructies. Maar dat heeft u niet van ons... dat valt gewoon te lezen op het bouwbord ter plekke. Begin 2008 wordt het gebouw op het bedrijventerrein Huize Nassau in gebruik genomen, 23 maanden bij het symbolische slaan van de eerste paal nog enthousiast werd opgemerkt: "Vanwege het ontwerp en de hoogte van ongeveer zestig meter zal het een echte eyecatcher langs de A28 worden"

 Disclaimer © copyright  

Created by Dicor Rheden